Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Áprilistól a Ringier Axel Springer Magyarország digitális portfólióját erősíti az EgészségKalauz.hu. Az elsősorban a laikus közönséget megszólító, de szakmai szempontból is releváns tanácsadó oldal új, élő szolgáltató rovatot is kap. Az online integráció mellett az Egészség Kalauz nyomtatott mellékletként is megjelenik majd.

A jelenleg átlag havi 220-250 ezer egyedi felhasználót elérő EgészségKalauz.hu integrációjával az oldal olvasottságának gyors növekedése mellett a többi online felületen és nyomtatott magazinban is felhasználható értékes egészségügyi tartalommal is számol a Ringier Axel Springer Magyarország. Az eddig is megszokott, magas szakmai színvonalú tanácsadói szolgáltatást áprilistól napi szinten látják majd el orvosok és egészségügyi szakértők, többek között élő videó közvetítésben válaszolva a kérdésekre.

Az oldal főszerkesztői feladatait márciustól a Házipatika.com korábbi vezető szerkesztője, Simon Izabella látja el. A 15 éves EgészségKalauz.hu-t részben orvosok és gyógyszerészek szerkesztik, ezzel biztosítva a megbízható és hiteles szakmai tartalmat.

„Az EgészségKalauz.hu egyik legnagyobb értékét a folyamatosan frissített és ellenőrzött gyógyszer-információs adatbázis adja. A Ringier Axel Springerrel kötött szakmai megállapodásunknak köszönhetően a működés itt változatlan marad: az oldalon továbbra is hiteles és szakmailag megalapozott információk jelennek meg” – mondta Dr. Hegybíró Ágnes, a PHARMINDEX ügyvezető igazgatója.

„A Blikk.hu újrapozícionálásával és a Blikk Rúzs oldal létrehozásával jelentős lépéseket tettünk a digitális portfoliónk megerősítésére. A bulvár, életmód és közéleti tartalmak mellett egy egyre szélesebb célközönséget megszólító tematika, az Egészségügy is helyet kap a kínálatunkban – mondta Gerentsér Imre, a Ringier Axel Springer Magyarország digitális portfólió-igazgatója. – Az új felület segítségével még előnyösebben használhatjuk ki a kiadóban rejlő szinergiákat, miközben új olvasókat is elérünk” – tette hozzá.
(BrandTrend)