Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A Golden-Globe díjas, Emmy jelölt színész, aki a Thor moziban, valamint a Drót és a Luther című sorozatokban is játszott, sok szerepbe bújt már, de A harcoshoz hasonló szituációba még nem került. A színész úgy döntött, hogy profi K-1 harcossá képezi magát, ráadásul egy év alatt. Idris színészkarrierje beindulása előtt ugyan már sportolt, de így is embert próbáló feladat elé néz, amikor visszatér az edzőterembe és élete legkeményebb próbatételére gyúr.

idris

Idris Elba mentális és fizikai próbatételét a Discovery Channel követi végig, az Idris Elba, a harcos című háromrészes dokumentumfilm sorozatából kiderül, hogy a színész elszántságának és az őt támogató profi csapatnak köszönhetően még a lehetetlen is megvalósítható.

Az egyedülálló szituációnak köszönhetően a színész helyett ezúttal a hús-vér ember kerül előtérbe. A sorozat megmutatja, hogy mi motiválja, mi inspirálja a felkészülés és a harc során, de arra is fény derül, hogy milyen nehézségekkel kell szembesülnie az út során.

idris2

A dokumentumfilmet Angliában, Kubában, Japánban, Dél-Afrikában és Thaiföldön forgatták, a színész autentikus források és mesterek segítségével ismerkedett meg a küzdősportok lényegével, annak érdekében, hogy a lehető legjobb formában legyen, amikor a ringbe kell lépnie:

„Régóta tervezem, hogy a profik között is kipróbálom magam. Azzal, hogy belépek a ringbe tovább tesztelem az emberi lét korlátait, ez pedig egy olyan kihívás, amivel már régóta tervezem, hogy szembesítem magam” – nyilatkozta Idris Elba a műsor kapcsán.

Ed Sayer, a Discovery Networks International produkciós fejlesztésekért felelős alelnöke szerint: „Ez a személyes, nyers sorozat rávilágít arra, hogy Idris Elba élete nemcsak a filmvilág lenyűgöző csillogásából áll. Ez a férfi Londontól a Közel-Keleten át a Karibi térségig utazott, hogy felfedezze a saját nagyszerűségét, tesztelje az állóképességét és spiritualitását különböző eszközök segítségével. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy Idris a Discovery Channelt választotta, hogy rajtunk keresztül mondhassa el a történetét, megbízott bennünk és folytatta az együttműködésünket. Ez egy nagyon különleges formája az elismerésnek.”
(BrandTrend)