Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Folytatódik a lassan két évtizedes hagyomány: február 11-én, a Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gálán 18. alkalommal találkozik egymással a hazai társasági élet és sztárvilág. Az est egyik fénypontja az olvasók kedvenceinek járó Ötcsillag-díjak, valamint a Kovács Ági, Miklósa Erika, Pataki Ági, Cserhalmi György és Rózsa György alkotta szakmai kuratórium által kitüntetett művészek, médiaszemélyiségek és sportolók Érték-díjainak átadása lesz. A Corinthia Grand Hotel báltermében tartott ceremónia házigazdái Várkonyi Andrea, valamint Fördős Zé. A vendégek a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is egy igazi világsztárral, Sophie Ellis-Bextorral hangolódhatnak az estére.

Sophie Bextor1

A Theaudience nevű indie-rock banda egykori énekesének szólókarrierje úgy indult az ezredfordulón, hogy a brit popipar akkor legnépszerűbb előadóját, az ex-Spice Girlt, Victoria Beckhamet is megelőzte az Egyesült Királyság slágerlistáin. Debütáló albumával, a Read My Lipsszel pedig végleg berobbant a nemzetközi zenei életbe. Olyannyira, hogy Európa rádiói Murder on the Dancefloor című szerzeményét játszották a leggyakrabban 2002-ben, de a Groovejet, valamint a Get Over You slágerei is óriási sikereket arattak.

Sophie Bextor2

A fantasztikus hangulatú bulijairól ismert popdíva számos arany-, és platinalemez tulajdonosa, öt saját albuma közül a legutóbbi 2014-ben jelent meg.
(BrandTrend)