Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A SundanceTV tíz díjnyertes film bemutatásával ünnepli meg az e héten kezdődő Sundance Filmfesztivált január 20. és 29. között. A Sundance tíz napja során a csatorna tíz közönség- és kritikuskedvenc filmet mutat be este tízórai kezdettel. Így a világhírű fesztivál ideje alatt, a nézők saját otthonukban is a legjobb filmeket élvezhetik.

A Sundance Filmfesztivál több mint három évtizede ad otthont a független filmkészítés kiemelkedő alkotásainak. A fesztivált alapító Robert Redford, azzal a céllal vágott bele annak idején egy televíziócsatorna indításának, hogy még szélesebb közönséggel oszthassák meg a kiváló alkotások élvezetét. A filmfesztivál számos bátor és hihetetlenül eredeti alkotásának tévépremierje kapott már eddig is helyet a SundanceTV-n. A SundanceTV ezt a hagyományt követve, ezúttal is olyan alkotásokat választott ki, melyek otthonunkban is újrateremthetik az évente megrendezett esemény izgalmait és változatosságát.

Többek között amerikai, kanadai, francia, olasz, német, japán, chilei és szenegáli filmkészítők műveivel ismerkedhetünk meg.
(BrandTrend)