Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A hiphop sorozat nemcsak kiváló zenéje és izgalmas cselekménye miatt vált milliók kedvencévé, hanem egyedülálló szereplőgárdája miatt is. Amellett, hogy a főszerepben az Golden Globe-díjas Taraji P. Henson és az Oscar-jelölt Terrence Howard látható, a sorozat vendégszereplői között a legnagyobb szupersztárok is felvonulnak.

Terrence_and_Taraji_S2

Az Empire egy milliárdos család életét mutatja be. A család feje a zenemogul Lucious Lyon (Terrence Howard), az Empire Entertainment kiadóvállalat vezetője, akinek székéért három fia, valamint exfelesége, Cookie Lyon (Taraji P. Henson) verseng. Az intrikákkal átszőtt történetben a hatalomra éhes családtagok olykor szövetségre lépnek, máskor egymást is kijátsszák.

Empire_S3

A sorozat zenéje éppoly népszerű, mint maga a műsor, köszönhetően Timbaland kiváló produceri munkájának, és az olyan népszerű énekeseknek, mint Alicia Keys, Jennifer Hudson, Mary J. Blige vagy Snoop Dogg.

Naomi_Campbell_S2

Az első évad elején feltűnik Cuba Gooding Jr., ő alakítja Pumát, Cookie Lyon egy régi udvarlóját. Szintén az első évad fontos szereplője Elle Dallas, a lecsúszott, kiöregedett énekesnő, akit Courtney Love játszik. Láthatjuk még Naomi Campbellt is, az általa megformált Camilla Marks a legkisebb fiú, Hakeem szeretőjeként kuszálja össze a szálakat. Többször feltűnik az aranytorkú énekesnő, Jennifer Hudson, aki egy zenei terapeutát és gospel énekest alakít, miközben teljesen elbűvöli a legidősebb fiút, Andrét. Az évad világhírű vendégszereplői között megtalálható még Mary J. Blige, Rita Ora és Snoop Dogg is. A második évad szintén számos hírességet vonultat fel: fontos szerephez jut Chris Rock, aki Lucious Lyon rabtársát, Frank Gathers-t alakítja a börtönben. Marisa Tomei, azaz Mimi Whiteman Lucious elsőszámú szövetségesévé lép elő, majd egy hirtelen fordulattal legfőbb ellenségévé válik. Kelly Rowland énekesnő hangsúlyos és drámai szerepet kap, ő alakítja Lucious édesanyját a férfi visszaemlékezéseiben.

Alicia_Keys_S2

Alicia Keys Sky Summersként nemcsak csodás hangját csillogtatja meg, hanem a középső fiút, Jamalt is teljesen elbűvöli. Az évadban feltűnik még többek között Ludacris, Pitbull és Lenny Kravitz is. A FOX műsorán januárban indul a sorozat harmadik évada, amelyben még egy igazi szupersztár várható: Mariah Carey egy emlékezetes duettet fog előadni a középső fiúval, Jamal Lyonnal.

Mariah_Carey_S3

Az Empire sorozat harmadik évada a legújabb részekkel január 13-tól péntekenként 21 órakor látható a FOX műsorán.

(BrandTrend)