Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

November 6-án folytatódik az Aranyélet, az új évad premierjére kevesebb mint egy hetet kell várnunk, de a díszbemutatón a sajtó képviselői és a meghívott vendégeink már megtekinthették az első epizódot.

Thuróczy Szabolcs a 24.hu élő közvetítésében elmondta, hogy nagyon sajnálja, amiért Attila ezúttal sem tudta teljesíteni Janka vágyát, és nem helikopterrel érkeztek a helyszínre. Ónodi Eszter pedig arról szerette volna meggyőzni a nézőket, hogy a való életben egyébként „kenyérre lehet kenni” és ezt valódi férje is meg tudja erősíteni. Utalt arra, hogy karaktere a második évadban többet enged majd láttatni lelki világából, amely nem is olyan sötét, mint azt eddig hittük, de azt is el tudja képzelni, hogy talán egy harmadik évadban már sokkal szerethetőbb nő lehet belőle. Thuróczy egy remek hasonlattal élve úgy fogalmazott: míg ő egy jellegzetesen magyar apát testesít meg, addig sorozatbeli felesége tipikus nyugat-európai anyát.

Anger Zsolt egyre nagyobb figyelmet fordít arra, hogy jelen legyen a közösségi médiában, rajongói végig követhették útját a vetítőterem felé egy élő bejelentkezésben. Egyik kezében telefonját tartotta, de másikban Farkas Franciskát karolta. Kovács Tamás pedig nem is kaphatott volna nagyobb elismerést, mint azt, hogy Anger Zsolt az újságíróknak bevallotta: rendkívül büszke arra, hogy ilyen jóképű a fiatal énjét megformáló színész, akinek ráadásul tehetségét is elismeri. A Gál Ferit alakító Végh Zsolt szerint nem lehet még tudni, hogy ő lesz-e a főgonosz, de abban biztosak lehetünk, hogy első látásra nem lesz szimpatikus.

Az extrém kiegészítőkkel felvértezett Döbrösi Laura szerint Miklósi Mira már nem másoktól fogja várni a megmentést a következő évadban. Olasz Renátó a tavalyi szerény öltözetét egy rendkívül elegáns, antikolt zakóra cserélte.

Mivel Danis Lídia karaktere, Jakab Erika rendőr hadnagy eddig csak szigorúbb arcát mutatta meg pár pillanat erejéig, ezért nem is sejtettük, hogy ő fog érkezni az est egyik legszebb ruhakölteményében Rajkai Zoltán oldalán. Az arany szín persze remekül illeszkedett a díszbemutató hangulatához, és valamennyi pillantás elismerően vetült rá.

aranyelet_s2_rce_veghzsolt_dobrosilaura_olaszrenato_thuroczyszabolcs_onodieszter_angerzsolt

A forgatókönyvírók – Zomborácz Virág, Tasnádi István, Lengyel Balázs – az amerikai krimik nyomozói által használt, úgynevezett „investigation wallal” is készültek a helyszínen, amely a fotók, cikkek, tárgyi bizonyítékok közötti kapcsolati hálót mutatta be egy látványos installációban. Mátyássy Áron rendező alig hiszi el, hogy Magyarországon hétről hétre keletkeznek ügyek, amik alapjául szolgálhatnak egy simliskedéseket bemutató sorozatnak. Akár egy harmadik évadnak is alapot adhatnának a hétköznapi történéseink, úgyhogy tudnák még fokozni a képernyőn látottakat. Megtudhattuk tőle azt is, hogy Dyga Zsomborral részenként osztják fel a gyártási munkálatokat, vezető operatőrként pedig Marosi Gábor az első forgatási naptól az utolsóig hozzátette kreatív ötleteit és szaktudását az Aranyélet sikeréhez. Indokolt volt a mosoly a producerek arcán is, a Laookon Filmgroupot Stalter Judit és Fodor Judit képviselte, akik nemcsak az Oscar-díjas Saul fiát tudhatják munkáik között, hanem az Aranyélet mindkét évadát is.

Benda Gergely, az HBO regionális country managere szerint minden HBO-s saját gyártást másként kell értelmezni, mint a klasszikus értelemben vett televíziós sorozatokat. A második évad nyolcórás moziélményt nyújt magas színvonalon.

Az est moderátorai az Index munkatársai voltak, Varga Attila Sixx és Szabó Zoltán vezényelték a ceremóniát a tőlük megszokott laza stílusban. Így például eljátszották azt is, hogy egy blogbejegyzésben miként foglalnák össze egyetlen mondatban az eddigi történéseket és a szereplők jellemét.
(BrandTrend)