Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A Cosmopolitan 2016-ban immár harmadszor díjazta a legjobb magyar blogokat. Az idei pályázatra ismét öt plusz egy kategóriában lehetett jelentkezni, melyekre több mint 250 nevezés érkezett. A pályázók között voltak régi ismerősök, de nagyon sok új, feltörekvő bloggal is találkozhattak a bírák, akik egyedi tartalmukkal vagy szép posztjaikkal vívták ki a figyelmet.

A díjakat a Cosmopolitan Blogger Dayen, az év legnagyobb blogger konferenciáján vehették át a nyertesek, melyeket Darabos Anita iparművész készített. Az illusztris szakmai zsűriben idén Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője mellett Heal Edina, a Google Magyarország vezetője, Faix Csaba, a Prezi kommunikációs vezetője, Majoros Evelin, a L’Oreal média- és digitális igazgatója, valamint Takács Nóra szépségszakértő és műsorvezető kapott helyet. A pályázatok elbírálása során a szaktekintélyekből álló zsűri ezúttal iEmmát választotta az Év Divatbloggerének, az Év Beauty Bloggere pedig az Oh My Brush lett. A vlogok tekintetében ezúttal FollowAnna került ki nyertesen, míg az Év Bloggerének járó kitüntetést a tavalyi év divatbloggere, a Fifty Pairs of Shoes érdemelte ki. Az új blogok közül, az Év Felfedezettje a szakmai zsűri döntése alapján a Colorcam Magazine csapata lett. A legjobb 24 pályázó közül ezúttal is egy díjat az olvasók ítélhették oda kedvencüknek, melyet idén Inez Hilda Papp érdemelt ki.

“Nagyon büszke vagyok a Cosmopolitan Blogger Award díjazottjaira, hiszen ők 2016  digitális példaképei, akik motiválják és inspirálják az olvasókat. Továbbá hálás vagyok azért, hogy az idei pályázatok elbírálásában ilyen neves és elismert szakemberek működtek közre, illetve osztották meg tudásukat a közönséggel az előadásaik során” – nyilatkozta Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője.

Az esemény házigazdái ebben az évben Steiner Kristóf mellett a tavalyi Cosmopolitan Blogger Award győztesei voltak. Ők a műsorvezetésen kívül arcukat is adták a Cosmopolitan Blogger Dayhez, hogy ezzel is arra bíztassák bloggertársaikat, hogy megéri energiát fektetni munkájukba, és csak rajtuk múlik, hogy mit érnek el ezzel.

A Cosmopolitan Blogger Day blogger pályázat kategóriái és nyertesei:

  • Az Év Divatbloggere: iEmma

az-ev-divatbloggere-dij

  • Az Év Beauty Bloggere: Oh My Brush
  • Az Év Vloggere: FollowAnna

az-ev-vloggere-dij

  • Az Év Bloggere: Fifty Pairs of Shoes

az-ev-bloggere-dij

  • Az Év Felfedezettje: Colorcam Magazine

az-ev-felfedezettje-dij

  • A Közönség kedvence: Inez Hilda Papp

a-kozonseg-kedvence-dij

(BrandTrend)