Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A Magyar Nemzet szombati cikkére hivatkozva írja az Index.hu, hogy 2017. ja­nuár 1-jével távozhat posztjáról Dirk Gerkens, a TV2 vezérigazgatója, és az Andy Vajna filmügyi kormánybiztos érdekeltségébe tartozó kereskedelmi tévénél már keresik is a szakember utódját.

A TV2 közleményben idézi Andy Vajnát: „Meglepett a TV2 Csoport vezérigazgatójának távozásával kapcsolatos hír, ugyanis Dirk Gerkens teljes bizalmamat élvezi, a TV2 Csoport vezetésében nem tervezek változást, minden ezzel kapcsolatos híresztelés alaptalan. Folytatjuk a közösen megkezdett munkát, aminek az eredménye már most is látható. A nagyszabású portfólió-fejlesztésnek és program-invesztíciónak köszönhetően mindössze 4 hónap alatt kábelcsatornáink piaci részesedése duplájára nőtt, meghaladja a 10 százalékot.”

De megszólalt Dirk Gerkens is: „Kevesebb mint 10 hónapja vettem át a TV2 Csoport vezetését, és már most rendkívül elégedett vagyok a kimagasló eredményeinkkel, amiket az Andy Vajnával való szoros együttműködésnek és tulajdonosi támogatásának köszönhetően értünk el. Teljes mértékben az üzleti tervünk szerint haladunk, a következő év végére a TV2 Csoport kábelportfóliója lesz a legerősebb a piacon. Október végén indul el a tizenegyedik csatornánk, míg év elején mindössze csak négy adónk volt. A sikeres kábelstratégiánknak köszönhetően alig pár hónap alatt megdupláztuk piaci részesedésünket. A TV2-n hatalmas sikereket értünk el nagyszabású showműsorainkkal, mint A Nagy Duett, Sztárban Sztár, Kismenők. Hiszek abban, hogy ezzel a startégiával a TV2 Csoport lesz Magyarország piacvezető portfóliója a közeljövőben.”
(BrandTrend)