Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A legbefolyásosabb magyar közösségi média sztárok listájával indult el a forbes.hu. Az idén 3 éves magyar Forbes önálló és folyamatosan frissülő tartalommal jelentkezik október 13-tól.

A magazin online kiadása rögtön egy rangsorral indul, amelyen a legmeghatározóbb, legtöbb követővel rendelkező közösségi média-sztárjaik szerepelnek. A lista élén a magyar szupermodell, Palvin Barbara szerepel, akinek a legtöbb követője van magyar Instagram-sztárok között, közel négymillió ember, szinte minden megmozdulásából hír lesz valamelyik női portálon vagy magazinban.

bikini-barbara-palvin-2016

Ezüstérmes lett a forbes.hu listáján Kasza Tibi énekes, televíziós személyiség, aki az egyik legkövetettebb sztár a Facebookon Magyarországon, közösségi felülete jelentős kereskedelmi értékkel is bír. Az oldal elemzése szerint követői a legaktívabbak a magyar Facebookon.

Nem csak Rióban, a forbes.hu listáján is dobogós, bronzérmes lett Hosszú Katinka, olimpiai bajnok úszó, aki az üzleti életben is sikeres, az Iron Lady és Iron Nation márkákkal és saját profiljával is hasít a közösségi médiában.

A Schobert családban két közösségi sztárt is talált a forbes.hu. A listára mellettük számos kimondottan webes sztár is felkerült, például a zenei paródiákat YouTube-csatornájára készítő PamKutya, a Hollywood Hírügynökség frontembere, Szirmai Gergely, és szerepel rajta minden idők  legidősebb magyar közösségi sztárja, az idén 97  éves Bálint György, azaz Bálint gazda is, akinek kertészeti tippjeit tömegek követik a facebookon is.

“Nem, nem őrültünk meg és nem fogjuk a magazin tartalmát a forbes.hu-n is közzétenni. Szórakoztató, inspiráló és hasznos üzleti cikkeket írunk helyette. Az online jól futó önfejlesztő témák is gyakoriak lesznek, ahogy klasszikus Forbes-sztorikat is hozunk majd” – mondta a portál indulásáról Galambos Márton, a Forbes és a forbes.hu főszerkesztője.
(BrandTrend)