Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A hétvégi New York Comic Con fesztiválon bemutatásra került néhány perc a The Walking Dead 7. évadának első epizódjából. A részlet arra enged következtetni, hogy Negan első áldozata nem Rick Grimes lesz. A rajongók azonban egy pillanatra sem lehetnek nyugodtak, Rick élete ugyanis továbbra is veszélyben van…

Az új évadról korábban így nyilatkoztak a szereplők:

twd7_andrew_ink_portrait_0540_c

Andrew Lincoln (Rick): „Rick bár próbálja erősnek mutatni magát, valójában retteg, hiszen most tényleg minden összeomolhat, amiért eddig küzdött és vért ontott. Félti a gyermekei és a saját életét, a csapat biztonságát, de önvád is van benne, hogy ő juttatta ide a többieket. Most először igazán erőtlen, amióta felébredt az apokalipszis után.”

twd7_jeffery_ink_portrait-color_10154_b

Jeffrey Dean Morgan (Negan): „Különös, hogy mennyire kevés választja el a gyűlöletet a szeretettől. Bár Negan a rosszfiú, mégis van egy olyan egyénisége és humora, hogy a nézők egyszerre fogják imádni és gyűlölni. Persze nem akarják majd elveszíteni a kedvenc szereplőiket és aggódnak a csapatért, titkon azonban nagyon is várni fogják Negan következő lépéseit.”

twd7_norman_ink_portrait-color_11401_e

Norman Reedus (Daryl): „Az előző évad vége valójában az új évad eleje volt. Egy csomó vegyes érzelem kavarog bennünk a folytatás kapcsán, és számunkra is nehezek ezek a jelenetek. De valahol érthető, hogy a csapat ide jutott, hiszen ha megpróbálsz egy apokalipszis idején másokon segíteni, és mindenáron megmenteni, összefogni embereket, akkor lehet, hogy egyszer csak felbukkan egy olyan kemény, erős személyiség, aki képes rá, hogy átvegye a hatalmat.”

twd7_michael_ink_portrait_3550_a

Michael Cudlitz (Abraham): „Az, hogy merre megy tovább a történet, a stáb és a csapat számára is nagyon izgalmas. Mindannyian egyszerre kapjuk meg a forgatókönyvet. Ilyenkor mindegy, hogy épp mit csinálok, azonnal elolvasom. Most is így volt, lehúzódtam a kocsival és elkezdtem olvasni a telefonomon, majd hangosan kitört belőlem, hogy „Te jó ég!”. Bennünk ugyanazok az érzelmek játszódnak le, mint bárki másban, csak kicsit hamarabb éljük át az eseményeket.”

A The Walking Dead hetedik évada az amerikai premiert követően 24 órán belül hazánkban is debütál. A sorozat legújabb részeit október 24-től hétfőnként 22 órakor vetíti a FOX.
(BrandTrend)