Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Október 3-án 570. epizódjával ünnepli ötödik „születésnapját” a Maradj talpon!. Gundel Takács Gábor vetélkedőjének első része 2011. október 3-án került adásba, és most is a Duna egyik legnézettebb műsora. A vetélkedő alapjául az Armoza Formats „Still Standing” formátuma szolgál, melyből a világon sehol nem forgattak annyi adást, mint Magyarországon.

„A műsor alaphelyzete nagyon hasonlít arra, amikor egy társaság hétvégén összejön játszani. Beszélgetnek, poénkodnak, húzzák egymást, játszanak, nevetnek, versenyeznek. Ezt a hangulatot mindenki ismeri és jó felidézni és átélni hétköznap esténként a képernyő előtt is. Úgy érzem, hogy a Maradj talpon!-hoz passzol az egyéniségem, és ez szerintem átjön a képernyőn is” – mondta Gundel Takács Gábor műsorvezető.

maradj_talpon_fotokredit_bara_szilvia_1

A feszes tempójú vetélkedőben eddig több mint 5000 játékos tehette próbára tudását és több mint 36 ezer kérdés hangzott el. A játékosok az öt év alatt csaknem egymilliárd forintot vittek haza, a fődíjat viszont mindössze négy játékosnak sikerült elnyernie.

A vetélkedő rendszeres tematikus különkiadásaiban játszottak már kéményseprők és tűzoltók, műsorvezetők, sportolók, de jegyespárok is összemérhették tudásukat. Idén további különkiadások várhatók.
(BrandTrend)