Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Az Eurosport tovább erősíti pozícióját Európában mint a Grand Slam tornák otthona. A The All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon, képviselőivel kötött új megállapodás keretében az Eurosport az eddigieken felül további 16 országban közvetítheti élőben a The Championships összes mérkőzését.

Az új megállapodás értelmében az Eurosport, az európai sportrajongók első számú választása, közvetíti majd mind a négy Grand Slam tornát – a Wimbledont, az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokságot, a Roland Garrost és a US Opent is – Európa 25 országában. Ez jelentős mértékű bővülés a csatorna számára, hiszen a 2015-re vonatkozó belga közvetítési jog megszerzése előtt, az Eurosport nem közvetítette a wimbledoni tenisztorna eseményeit.

tenis

A 2017-től kezdve a The Championship összes mérkőzése látható lesz az Eurosport csatornáin, valamint az Eurosport Playeren Magyarország, Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Hollandia, Horvátország, Finnország, Izland, Koszovó, Macedónia, Montenegró, Norvégia, Románia, Szerbia, Szlovénia, Svédország területén.

A 2017-es The Championships kezdetéig a sor további országokkal bővülhet.

“A wimbledoni teniszbajnokság közvetítési jogainak kiterjesztése azt jelenti, hogy 25 országban mind a négy Grand Slam tornát mi közvetítjük, mellyel a Grand Slam tornák valódi otthonává válunk Európában. A The All England Lawn Tennis and Croquet Clubbal kötött hosszú távú megállapodásunk támogatja az Eurosport azon stratégiáját, mely szerint kihagyhatatlan, prémium, tartalmakat teszünk elérhetővé rajongóink számára, minden képernyőn” – nyilatkozta Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója.
(BrandTrend)