Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Hogy mit tesz egy vérbeli agglegény, aki egy szép napon megtudja, hogy nem pusztán apa, hanem rögtön nagyapa lett? Kiderül az Apja, fia, unokája vígjátéksorozatból, amely John Stamos főszereplésével látható a FOX-on augusztus 12-től.

CHRISTINA MILIAN, JOSH PECK, JOHN STAMOS, PAGET BREWSTER, RAVI PATEL, KELLY JENRETTE

Jó hír a képregények kedvelőinek: hazánkba is megérkezik a Marvel népszerű sorozata, a Carter ügynök, amely az „Amerika kapitány: Az első bosszúálló”, az „Amerika kapitány: A tél katonája”, valamint a „Marvel-kisfilm: Carter ügynök” nyomán készült. A sorozat főhőse Peggy Carter, aki ezúttal Howard Stark megbízásából tömegpusztító fegyverek kereskedői után nyomoz. A Carter ügynök című Marvel sorozat augusztus 24-től látható a FOX műsorán.

ENVER GJOKAJ, CHAD MICHAEL MURRAY, SHEA WHIGHAM, HAYLEY ATWELL

Augusztusban érkezik a Wayward Pines második évada is. Az M. Night Shyamalan nevével fémjelzett alkotás sztárjai között van Jason Patric, a kétszeresen Oscar-díjra jelölt Djimon Hounsou, valamint az Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Hope Davis. A tízrészes második évad a korábbi megdöbbentő események után folytatódik, amikor Wayward Pines lakói az első generáció könyörtelen uralma ellen küzdenek. Dr. Theo Yedlin (Jason Patric), a város egyik új lakója felébred a hibernálásból és egy lázadás közepében találja magát, miközben igyekszik megérteni Wayward Pines valódi lényegét, és megőrizni a veszélybe sodort emberi faj túlélését. A Wayward Pines sorozat 2. évada augusztus 29-től látható a FOX-on.

HyperFocal: 0

A FOX csatorna a vígjáték-, horror-, dráma- és kórházsorozat rajongóknak is kedvez. Augusztusban is új részekkel folytatódik Robert Kirkman ördögűzős sorozata, az Outcast, csütörtökönként pedig A család című thriller sorozat látható. Hétköznap kora esténként a Grace klinika, valamint A Simpson család epizódjaival kapcsolódhatnak ki a nézők.
(BrandTrend)