Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

“A Simicska Lajos tulajdonában lévő Class FM-et májusban megvásároló John Michael McNutt amerikai üzletember vásárolta meg az Indexet” – tudta meg az Origo.

A sajtóban már pár napja kering, hogy Simicska Lajos meg akarja venni az Indexet: sajtóhírek szerint Spéder Zoltánnal vételi jogot alapító opciós szerződést is kötött korábban.

“Nem életszerűtlen, hogy Simicska az Indexet akarja, talán ezért is csoportosította át a forrásait. Ismert, hogy a médiavállalkozó bizonyos sajtótermékei jelentős veszteséget könyvelhettek el 2015. február 6. óta, és noha a gyengülést Simicska köre mindvégig tagadta, a legnagyobb bukást jelentő Class FM-et üzemeltető Advenio Zrt.-t nemrég mégis eladta a Sláger és a Danubius rádiók korábbi tulajdonosainak” – írja a portál.

A hvg.hu úgy értesült, hogy az Origo cikkében megjelentekről az Index szerkesztőségében senki nem tud, ilyesmiről senkit nem értesítettek. Információik szerint ugyanakkor a McNutt-féle bevásárlás sokkal logikusabb forgatókönyvnek tűnik, mint az eddig felmerült verziók.
(BrandTrend)