Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Újabb rekordot döntött a közmédia csatornája, az M4 Sport a televíziós nézettségi mérésekben – tudatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

A csoportkör alatt folyamatosan emelkedett a nézők száma, a szerdai magyar-portugál labdarúgó mérkőzés több mint két millió nézőt ültetett a képernyők elé – írták a közleményben. Mint olvasható, a szerdai mérkőzés második félideje eddig az abszolút rekord és erősebb, mint a teljes mérkőzés nézettsége, ezt összesen 2 millió 703 ezer 440-en nézték.

Szerda este az M4 Sporton a Magyarország-Portugália Eb mérkőzés nézettsége 2 millió 318 ezer fő volt, ezzel a műsor adásideje alatt a legnézettebb csatorna volt. A közönségaránya a teljes népesség körében 61,3 százalék volt.

Az M4 Sporton a Svédország-Belgium Európa Bajnoki labdarúgó-mérkőzés nézettsége 888 ezer volt, ezzel a műsor adásideje alatt a legnézettebb csatorna volt. A közönségaránya a teljes népesség körében 22,9 százalék volt.

foci eb

A televíziókészülékek mellett az internetes eszközökön is kábeltelevíziónyi nézőt vonzott az m4sport.hu közvetítése, a közmédia online portfólióját szerdán 315 ezer valódi felhasználó kereste fel, ebből 190 ezren a Médiaklikket, 106 ezren pedig az m4sport.hu-t.
(BrandTrend)