Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Az új részekben a család kalandjai tovább folytatódnak: Homer és Marge úgy döntenek, hogy egy ideig külön folytatják útjukat, majd Homer találkozgatni kezd egy húsz év körüli lánnyal, később pedig veszít a pókeren, hatalmas adósságba sodorva magát. Az egyik epizódban Bart és Liza szuperképességeket kap, Homer pedig elveszíti a rövid távú memóriáját, ami számos bonyodalmat okoz.

Simpsons

A FOX műsorán futó A Simpson család a leghosszabb ideje vetített animációs vígjátéksorozat a televíziózás történetében, amely a nézők és a kritikusok körében is töretlen népszerűségnek örvend. Az 1989-ben indult műsor több mint 150 televíziós elismerést nyert, köztük 31 Emmy-díjat, valamint többször a „Legjobb animációs sorozatnak” járó kitüntetést a People’s Choice Awardon.

SimpsonsFamily

A műsor világszerte ismert, ma már legendásnak mondható karakterei görbe tükröt tartanak a nézők elé. A családfő, Homer egy lusta, motiválatlan, kétbalkezes semmirekellő, aki imádja a Duff sört és minden ételt, ami rántva van. Felesége, Marge a család szeretetre méltó úrnője, aki az önmérséklet és gyakorlatiasság hangja a sorozatban. Folyton csatározó gyermekeik pedig az ördögfióka Bart, a 8 évesen is koravén Lisa, valamint Maggie, aki az érzelmek egész palettáját tudja kifejezni cumija segítségével.
(BrandTrend)