Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A kiadó a Dumaszínházzal kötött megállapodás óta több egyedi blogot is elindított, a napokban pedig leszerződött hazánk feltörekvő gasztro és egészséges életmód szakértőjével, Marton Adriennel.

A Femcafe.hu kiemelt célja az értékteremtés és az értékek közvetítése az olvasók felé, ezért esett a kiadó választása az egészséges és átgondolt táplálkozást előtérbe helyező szakemberre, családanyára, aki egészen egyszerűen, jól érthetően fogalmazta meg hitvallását: „Nem kell mást tennünk, minthogy az étkezéseket, egy picit jobban átgondoljuk.”

Marton_ Adrienn_02

Marton Adriennt 2005-ben a Miss Balaton győzteseként ünnepelte az ország, majd éveken át modellként dolgozott. A kétgyermekes családanya, közgazdász diplomáját és modell múltját a fakanálra cserélte. Los Angelesben tanult és dolgozott, mint privát séf, ételstylist és receptíró, ma pedig már bárki nyomon követheti heti rendszerességgel megjelenő egészséges receptjeit és konyha-tippjeit a Femcafe EnniValó blogjában.

Marton_Adrienn_01

Marton Adrienn edukálni szeretne a Femcafe EnniValó blogon keresztül: „Hiszem, hogy az étkezés összetartja a családot, éppen ezért a mai napig nagyon fontosnak tartom, hogy együtt főzzek a fiaimmal, és hogy legyenek közös családi étkezések, hiszen vannak napok amikor a férjemmel is az étkező asztalnál találkozom először. Nekünk mint nőknek, anyáknak nagyon fontos szerepünk van abban, hogy a családunk milyen ételeket fogyaszt, éppen ezért szeretném, ha minél több emberhez el tudnám juttatni, hogy miképp főzzünk egészségesebben, időtakarékosabban és akár költséghatékonyabban, s ebben kiváló segítséget nyújt a Femcafe.  Úgy gondolom, hogy nem kell mást tennünk, minthogy egy picit tudatosabban odafigyelünk az étkezésekre és a használt alapanyagokra. Ha ennek az életmódszemléletnek köszönhetően többen fognak tudatosabban és egészségesebben étkezni, már megérte!”
(BrandTrend)