Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Megjelent a Labdarúgó Eb című kiadvány 224 oldalon, 160 fotóval illusztrálva mutatja be az Európa-bajnokságok történetét 1958-tól egészen napjainkig.

Minden, amit az eddigi labdarúgó Európa-bajnokságokról tudni kell: a Nemzeti Sport-csoport új kiadványában minden benne van, amit az eddig megrendezett kontinensviadalokról tudni lehet. Hegyi Iván, a Labdarúgó Eb című magazin írója történetekkel, statisztikákkal, résztvevők idézeteivel és 160 fotóval idézi fel az elmúlt közel hatvan év megmérettetéseit.

A könyv érdekes és hasznos információkkal segít felkészülni a futballrajongóknak a hat hét múlva kezdődő Európa-bajnokságra. Az első labdarúgó Eb-selejtezőt Magyarország játszotta a Szovjetunió ellen 1958-ban, idén pedig, 44 év után, hazánk válogatottja ismét részt vesz a tornán – erről és hogy a két esemény között mi történt, minden megtalálható a kiadványban.

A Nemzeti Sport-csoport március eleje óta tartó kampányával, valamint exkluzív print és online tartalmakkal készül az 2016-os kontinensbajnokságra: Eb-rovattal, külön Eb-microsite-tal és az NSO Tv saját gyártású Eb-felvezető magazinjával kínál napról napra érdekes olvasnivalót a sportrajongók számára.
(BrandTrend)