Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Péntekenként újra az eredeti felállásban, a Korda György-Horvát János párossal élvezhetjük a pókerközvetítéseket a Sport1-en. A kettősnek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a sportág ma ilyen népszerű hazánkban. A nagy visszatérésre csaknem 10 évet kellett várni – olvasható a Sport TV oldalán.

Korda György immár 13 éve közvetít pókert a televízióban, az első pár évben Horvát János társaságában. Egyedi, a magyar televízióban addig sohasem tapasztalt stílust alakítottak ki, ami rendkívüli népszerűségre tett szert a nézők és a pókeresek körében. Sokan kettejük ténykedésének köszönhetően ismerték meg, szerették meg vagy kezdték el a sportágat. Több évnyi közös munka után felbomlott a páros, Horvát János Magyarország kubai nagykövete lett, Havannába költözött. Nagyon sokan várták azóta, hogy ismét összeálljon a csapat, és 2016-ban eljött a pillanat, hetente újra az ő szakértő kommentálásukban élvezhetjük a World Poker Tour küzdelmeit.

Abban mindketten megegyeznek, hogy a játék sokat változott az elmúlt 10 évben, kiszámíthatatlanabb lett, új arcok tűntek fel, akik bármikor képesek meglepő húzásokra. Ezekkel a kommentátoroknak is lépést kell tartani. A Sport1-en április 29-én 22 órakor tér vissza a páros a képernyőre.
(BrandTrend)