Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Az anyák napi filmek mellé „saját gyártású műsort” ajánl a UPC Magyarország május elsejére: a szolgáltató egy napra átengedi 23-as csatornáját mindazoknak, akik a tévén keresztül szeretnék felköszönteni édesanyjukat. A UPC anyák napi felhívására jelentkező nézők közül sorsolással választották ki a résztvevőket, akikkel személyes videó üzeneteket forgattak. A köszöntőkből összeállított 10 perces kisfilmet május első vasárnapján folyamatosan sugározzák majd a 23-as programhelyen.

A több mint 150 jelentkező közül sorsolással választották ki résztvevőket, s végül 34-en álltak a kamerák elé, hogy leforgassák velük személyes anyák napi köszöntőjüket.

„Május első vasárnapján rendszerint ismert sztárokat felvonultató romantikus filmek mennek a tévében, ezért arra gondoltunk, idén megcsináljuk saját anyák napi műsorunkat, amiben a nézők a főszereplők. Egy teljes napra kölcsönadjuk nekik egyik csatornánkat, hogy személyesen mondhassák el édesanyjuknak, mennyire szeretik őket” – mondta Dózsa Imre, a UPC Magyarország marketingkommunikációs igazgatója. „Fantasztikus élmény volt a forgatás, nemcsak nekünk, de a résztvevőknek is. Reméljük, közös kisfilmünk emlékezetessé teszi május első vasárnapját az édesanyák számára – mi ezzel kívánunk nekik sok boldogságot.”
(BrandTrend)