Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Április 24-től kéthetente vasárnap esténként jelentkezik a Showtime Hajdú Péterrel. A műsorvezető és meghívott vendégei a beszélgetésen túl különböző humoros játékokban is szerepelnek majd, ahol a poénok fontosabbak, mint a maga a végeredmény.

showtime-hajdu-peterrel

„A nézők eddig főleg azt az arcomat ismerhették, amikor provokatív vagy drámai interjúkat készítek. Most végre megmutathatom a humorosabb, szórakoztatóbb énemet is, melyet eddig maximum A Nagy Duett című műsorban láthattak a nézők. Énekelni ugyan nem fogok, de a táncról biztosan nem mondok le” – ígérte Hajdú Péter.

A Mizu?-ban a Kismenők tehetségeivel vitatja meg a műsorvezető az elmúlt időszak fontos eseményeit. A Győzd le Hajdút! rovatában hétről hétre valamilyen vicces, látványos feladatban próbálja a show vendége megleckéztetni Hajdú Pétert. Az első adásban Tápai Szabina dobott kapura a műsorvezetővel, védeni pedig Berki Krisztián állt be. Megpróbáltatások azonban Cseke Katinkára és Bochkor Gáborra is várnak a Fülkében. A játék során rossz válasz esetén véletlenszerűen, sorszámot bemondva kerül egyre több ember a játékos mellé a szűk fülkébe.
(BrandTrend)