Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Azurák Csaba a TV2 hírigazgatói posztja után a Tények műsorvezetését is elbukhatja” – írja a Blikk cikkére hivatkozva a 444.hu. A lap úgy tudja, hogy Azurákot Gönczi Gábor válthatja.

Gönczi eddig karrierje során a kezdetektől az RTL Klubnál dolgozott, ahol állítólag nagyon jóban volt a most már a TV2-t erősítő Dirk Gerkensszel.

gonci

A Blikk értesüléseit a TV2 nem kívánta kommentálni, Gönczi Gábor pedig nem reagált a megkeresésükre.

“Úgy tudjuk, már régóta szerették volna megszerezni Gönczit az RTL Klubtól, de mostanáig mindig ellenállt” – írja a 24.hu egy neve elhallgatását kérő bennfentest idézve.

Az RTL Magyarország a következőket írja: “Gönczi Gábor távozik az RTL Klubtól és más televíziós társaságnál keres kihívásokat, felmondási idejét a mai nappal megkezdte. Így a következő hetekben még láthatják őt a Fókusz nézői, ahogy azt is, hogy az ország legnépszerűbb napi magazinműsora nyárra teljesen megújul, új arculatot és főcímet kap, ennek előkészületei már javában zajlanak. Műsorvezetői fronton is lesznek változások, Barabás Évának új váltótársa lesz.”

“Szerencsére a Fókusz szerkesztőségében számtalan tehetséges riporter dolgozik, közülük kerül majd ki az új műsorvezető” – mondta el Jakab Ádám, a Fókusz főszerkesztője.
(BrandTrend)