Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Tudatosan építi a karrierjét a Nickelodeon sikersorozata, a Veszélyes Henry sztárja. Jace Norman még csak a 15. születésnapját ünnepli márciusban, mégis közel félmillió követője van az Instagramon és a Twitteren is rengeteg a rajongója. A márciusi Kids Choice Awards legjobb gyerekszínész kategóriában is jelölt Jace népszerűsége nagyban köszönhető annak is, hogy életének különleges pillanatait megosztja a közösségi oldalakon, és már videóblogon is beszámol a vele kapcsolatos legfontosabb eseményekről.

HENRY DANGER SEASON 1 GALLERY

A színész Instagram posztjait napról-napra 30-40 ezer rajongó lájkolja, ami nem is csoda, hiszen személyes élményeit is megosztja a közösségi oldalon. A tinisztár imád vitorlázni, focizni, és szívesen body boardozik. Van egy kiskutyája, nemrég pedig a Star Wars szőrös sztárjával, Chewbaccával pózolt a kamerának.

veszelyes_henry_nick_2

A Kids Choice Awards gálát március 12-én tartják Los Angelesben, itthon március 16-án 18:30-kor nézhetik meg a hazai rajongók, hogy vajon hazaviszi-e Jace Norman a narancssárga léghajót.
(BrandTrend)