Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

“A divat változik a stílus örök”. Ez a mottója annak az életmód és stílusmagazinnak, melyet november 14-től hat héten át minden szombaton láthatnak a nézők a TV2-n.

“Új trendeket, kifinomult és extrém stílusokat is megmutatunk ebben a műsorban – mondta Magony Szilvia műsorvezető. – Szeretnénk, ha látnák a nézők merrefelé halad a divat Magyarországon, és ötleteket kapjanak a saját stílusuk kialakításához.”

A műsor ugyanakkor nemcsak trendeket mutat meg, két külön rovat foglalkozik az egészséges életmóddal és azzal, milyen egy igényes nő, milyen elvárásai vannak a mindennapokban magával és a környezetével szemben.

Magony Szilvia, aki mellett Gajdos Tamás műsorvezető is feltűnik, hiszen nemcsak a hölgyeket, a férfiakat is épp úgy foglalkoztatja a divat.

Minden adásban feltűnik egy stílusos sztárvendég, aki magáról mesél. Többek között Schiffer Miklós, Náray Tamás, Árpa Attila és Vágó Réka, akik mesélnek hobbijaikról, kedvenc sportágukról, életmódjukról, és természetesen megmutatják ruhatárukat, kedvenc tárgyaikat, fotóikat. Az is kiderül, hogy képzelik el a számukra ideális, stílusos férfit és nőt.
(BrandTrend)