Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Infotainment portfóliójának újdonságairól tartott sajtótájékoztatót hétfőn a TV2 Csoport. Elindult a tények.hu hírportál, amely térben és időben személyre szabható formában hozza el a nap legfontosabb híreit 24 órában. Az oldalon tér vissza a népszerű időjós Horváth Szilárd, önálló rovattal jelentkezik Vujity Tvrtko. A sajtótájékoztatón mutatták be a Tények irányvonalát összefoglaló imidzsfilmet és bejelentették az Aktív új női műsorvezetőjét is.

Az esemény házigazdája Azurák Csaba, a médiacsoport aktuális műsorainak főszerkesztője volt, aki elsőként az új hírportálról beszélt: „A tények.hu egy olyan önálló hírportál, ami kihasználja egy televíziós csatorna támogatásának minden előnyét, a naponta elkészülő rengeteg híranyagot, valamint a Tények szerkesztőségének szakmai hátterét, de önálló, folyamatosan frissülő szöveges és videós tartalommal jelentkezik.”

tenyek.hu

Az oldal főbb szolgáltatásait már a főszerkesztő, Nádas Gergely mutatta be: „A tények.hu személyes szűrőkkel és változtatható nyitóoldallal kínálja a nap legfontosabb eseményeit és híreit az olvasóknak.” Elmondta, hogy a klasszikus nyitóoldal bármikor átállítható Hírtérkép nézetre, ennek segítségével a felhasználó azt láthatja át egy kattintással, hogy éppen mi történik a szűkebb környezetében, vagy azokon a területeken, amelyek őt érdeklik. Az Idővonal nézet használatával pedig időrendi sorrendben kereshetnek a publikált hírek között. A személyre szabhatóságot segítő funkciók után a főszerkesztő a Tények24-ről is beszélt, amely egy az oldalon elérhető nonstop online hírcsatorna, élő kapcsolásokkal, közvetítésekkel.

Azurák Csaba beszélt a naponta több alakommal jelentkező hírműsor, a Tények megújulásáról is. A felfrissített szerkesztői csapat azokat a közéleti témákat helyezi középpontba, amelyek a hétköznapok során foglalkoztatják az embereket.

Az infotaiment műsorcsalád további újdonsága, hogy az Aktív műsorvezetőjeként Váczi Gergő mellett Kulcsár Edinát is láthatják majd a nézők. „Nagyon megtisztelőnek és hatalmas kihívásnak élem meg ezt a feladatot, bevallom, hogy bár még izgulok egy kicsit, biztos vagyok benne, hogy már a szeptember 29-i első adásban is minden rendben lesz”- mondta el a hölgy, akit tavaly a Miss World világversenyen első udvarhölgynek választottak, amellyel az Európa legszebb hölgye cím is az övé lett.
(BrandTrend)