Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Ha kell, az ördöggel fogunk megállapodni” – A Népszabadság több forrásból megerősített információja szerint Habony Árpád ezt az iránymutatást adta munkatársainak a nyár elején.

Habony Árpád és csapata, illetve Andy Vajna komoly nyomás alatt van, ugyanis a Fidesz vezérkara többször kifejezte elégedetlenségét az új jobboldali médiabirodalom állásával kapcsolatban. Így a kormányfő tanácsadója megkereste azt az embert is, aki 2014-ben a legtöbb fejfájást okozta a Fidesz vezetőinek. A Népszabadság több forrásból is úgy értesült, hogy Habony ajánlatot tett az RTL Klub volt vezérigazgatójának, Dirk Gerkensnek.

“A szakemberek utáni lázas keresgélésnek oka van. Az eredeti terv az volt, hogy őszre a Magyar Időkre átkeresztelt Napi Gazdaság mellett már működni fog több online médium, egy ingyenes lap és egy hetilap, esetleg egy rádió, továbbá Vajna megvásárolja a négy csatornából álló TV2-csoportot” – olvasható a Nol.hu-n.

A TV2 adásvétele a napokban zárulhat, a volt filmproducer már leadta szándéknyilatkozatát a társaság két tulajdonosának, Yvonne Dedericknek és Simon Zsoltnak.

A Népszabadság munkatársa megkereste a jelenleg Dubajban élő egykori vezérigazgatót, akit SMS-ben értek utol. Gerkens azt állította, jól érzi magát Dubajban, nem tervezi a visszatérést. Szerinte szó sincs semmiféle megállapodásról, valakik rosszindulatú pletykákat terjesztenek róla. Ugyanakkor a többszöri kérés ellenére sem akarta cáfolni, hogy megkeresték.
(BrandTrend)