Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Ti kérdeztek, a sztárok válaszolnak – mindenre! Bekérdezel címmel vadonatúj műsor indul a VIVA-n, ahol a hírességek legféltettebb titkaikat is elárulják. A nézők a VIVA ask.fm oldalán tehetik fel hétköznapi vagy kínos, vicces, netán provokatív kérdéseiket, amelyekre a show vendégei adásban reagálnak, miközben a legmenőbb klipeket láthatja a közönség.

varga_viktor_bekerdezel_viva

A szereplők pörgős, gyorsan vágott, úgynevezett „link and clip” adásokban válaszolnak a legmeglepőbb kérdésekre is, amelyeket telefonról/tabletről olvasnak fel és a képernyőn is megjelennek. A hosszabb és rövidebb, komolyabb vagy viccesebb reakciók random váltják egymást, hogy a nézők egy másodpercre se unatkozzanak.

ganxsta_zolee_bekerdezel_viva

A forgatások több száz beérkezett kérdéssel már javában zajlanak, a szórakozást olyan hírességek garantálják, mint a VIVA sztár-műsorvezetői, Iszak Eszti és Random Marci, de zavarba ejtő kérdésekkel találkozik majd többek között Sanyi a Mary Popkidsból, Odett, Varga Viktor, Lakatos Márk vagy  Halott Pénz. A teltebb vagy a vékonyabb csajok jönnek be jobban Berki Krisztiánnak? Milyen tanácsokat ad az első csókkal kapcsolatban Ganxsta Zolee? A VIVA új műsorában az is kiderül, mennyire bizsereg, melyik volt a leghosszabb, és mi az, amiből soha többet…

toth_gabi_bekerdezel_viva

A Bekérdezel szeptember 7-én hétfőn indul.
(BrandTrend)