Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Liptai Claudia és Ördög Nóra műsorvezetésével mutatta be őszi programstruktúráját a TV2 Csoport. Rengeteg játékos formátum és sztárdömping várja a nézőket, miközben még interaktívabbá válnak a műsorok az új TV2 Live applikációnak köszönhetően.

A TV2 nagykorú lett, idén 18 éves, éppen ezért sok újdonság a TV2-n lesz látható, de természetesen az egyre erősödő kábelcsatornákon is számos saját gyártású műsor és vonzó tartalom várja a nézőket.

Augusztus 31-től hétköznap esténként visszatér a korábbi évek egyik TV2-s produkciója, az Ezek megőrültek!, amelynek vicces jeleneteit a frissen debütáló műsorvezető páros – Majka és Tilla -, valamint hazánk celebjei garantálják.

A gasztro-műsorok kedvelőit egy vadonatúj vetélkedő várja, saját fejlesztésű főzőverseny indul a TV2-n profi szakácsok számára. A milliomos szakács szeptember 7-től hétfő esténként jelentkezik, házigazdái Széll Tamás mesterszakács és a gasztronómia szerelmese, Rákóczi Feri lesz.

Nagy meglepetésekkel jelentkezik a Sztárban Sztár harmadik évada. A TV2 díjnyertes show-műsorában színpadra lép: Baby Gabi, Csobot Adél, Janza Kata, Nyári Alíz és Edit, Tóth Gabi, Wolf Kati, Bebe, Csonka András, Gáspár Laci, Peter Sramek, Rácz Gergő és Varga Győző. Az énekesek tíz héten át igyekeznek lenyűgözni a nézőket, akik a TV2 Live applikáción keresztül adhatják le voksaikat kedvenceikre. A Sztárban Sztár zsűrije is megújul, egy igazi televíziós legenda érkezik Havas Henrik személyében.

Az 50 milliós játszma minden eddiginél nagyobb nyereménnyel tér vissza a képernyőre. A műsor házigazdája Liptai Claudia lesz.

Játékmesterként debütál az ősszel Ördög Nóra is, aki A Kocka háziasszonya lesz. Az 5 brit televíziós szakmai díjat nyert és eddig 10 országban bizonyított produkció a legújabb generációs szórakoztató műsorok közé tartozik. A játékosok ügyességüket és lelki erejüket próbára téve küzdenek majd meg A kocka 10 millió forintos fődíjáért.

Ősszel újra izgalmas vendégekkel bútorozik össze Friderikusz Sándor az Összezárva Friderikusszal második évadában, és természetesen Hajdú Péter is tovább faggatja a vendégeit a Frizbi-ben. Új epizódokkal folytatódik a Jóban Rosszban is.

A saját gyártású műsorokon kívül számos világsikert elért sorozat és film is képernyőre kerül ősszel, többek között érkezik A titkok könyvtára című sorozat Noah Wyle főszereplésével. Csak a TV2-n lesznek láthatóak olyan nagysikerű premier mozifilmek, mint a Halálos iramban: Ötödik sebesség című akciófilm, a Hogyan lopjunk felhőkarcolót, és a Koszorúslányokat.

A tematikus csatornák életében is sok újdonságot hoz az ősz. Új szereplőkkel és történetekkel tér vissza az Édes élet a SuperTV2-re, ahol a Sztárban Sztár háttérműsora is látható lesz majd. A FEM3 csajos tartalmakkal várja a nézőket, képernyőre kerül a Született szinglik 6. évada, a Grace klinika 8. évada, valamint újdonságként visszatérnek a McLeod lányok is. A Pro4 pedig továbbra is minőségi férfias szórakoztatást nyújt országos TV premierekkel, hiszen csak itt lesz látható a Heroes: Reborn, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb sci-fi sorozatának, a Hősöknek folytatása, de érkezik A búra alatt 3. és a Continuum 4. évada is.
(BrandTrend)