Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A Cosmopolitan és az AVON a tavalyi évben meghirdetett díjátadó sikere után idén ismét keresi 2015 legsikeresebb blogjait, melyek valamilyen szempontból kiemelkednek a hazai kínálatból és a legjobban megfelelnek az olvasók elvárásainak, igényeinek. A Digital Divas blogger pályázatára szeptember 11-ig várják a jelentkezőket, mégpedig öt különböző kategóriában. A verseny végén szakmai zsűri díjazza az Év Divatbloggerét, az Év Szépségbloggerét, az Év Vloggerét, az Év Feltörekvő Bloggerét, valamint az Év Legdizájnosabb Blogját. A szakmai zsűri döntése mellett egy szerencsés blogger közönségdíjazásban részesülhet.

Az illusztris szakmai zsűriben Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője, Végh-Kósa Anita, az AVON kommunikációs vezetője, Kustánczi Norbert, a hír24 főszerkesztője, Bíró Pál, a YouTube magyarországi managere, valamint Lilu, műsorvezető és egyben divatblogger kaptak helyet.

Az eredményhirdetésre a 2015. október 25-én megrendezett Digital Divas bloggerkonferencián kerül sor, ahol nívós szakmai előadásokon is részt vehetnek az érdeklődő bloggerek.

A pályázat jelentkezési feltételei és további információk az alábbi linken érhetőek el: http://www.cosmopolitan.hu/Digital-Divas/

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 11.
(BrandTrend)