Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A hazai YouTube-szcéna legnagyobb sztárja csatlakozik a Ki Mit Tube zsűrijébe 10. zsűritagként, miután a verseny zsűri-kutatójának mindkét fordulóját – melyekre összesen 48 200 voks érkezet –, elsöprő fölénnyel nyerte meg. Dancsó Péter a döntőben a szintén vloggerként befutott Radics Petit és Varázslo Pioneer Zsoltot megelőzve, a szavazatok 57%-át zsebelte be. Dancsó révén a Ki Mit Tube nevezői, ha lehet, még szélesebb körben válhatnak ismertté: a vlogger működteti Magyarország legtöbb feliratkozójával rendelkező YouTube csatornáját, az elsősorban filmek kritizálására és parodizálására épülő Videómániát (390 000 követő), illetve a szintén óriási tábort elérő Petyamestert (180 000 követő), így a Dancsó által felkapott versenyzői videók, netezők százezreihez juthatnak el.

Magyarország legnagyobb, YouTube-on futó online versenyére a jelentkezők már most is nevezhetnek videójuk a verseny honlapjára való feltöltésével, a küzdelem pedig augusztus 18-án indul: e naptól kerülnek ki a feltöltött produkciós videók a Ki Mit Tube YouTube csatornájára és honlapjára, illetve ekkortól szavazhat rájuk az internet népe is. A zsűritagok – Saiid, Pixa, a Fish! Kovács Krisztiánja, Mondik Noémi, Tamás Bence Gáspár, Puzsér Róbert, László Viki, Szirmai Gergely, Unfield és a hozzájuk immár teljes jogú tagként csatlakozó Dancsó Péter a produkciós videók versenyének első szakaszában az általuk legfontosabbnak, legérdekesebbnek tartott videókat kapják fel és osztják meg róluk véleményüket a Ki Mit Tube nézőivel, akik – a kritikákat vagy figyelembe véve, vagy nem –, a középdöntőbe juttathatják a 99 legjobb produkciót.

Aki a Ki Mit Tube népszerűségét meglovagolva – 30 000-es tábor a YouTube-on, melyhez az egyik leggyorsabban növekvő csatornaként 10 000-en a csatlakoztak az elmúlt hetekben, és amelynek a videóit 2,1 millióan nézték meg ugyanebben az időszakban –, vagy a zsűritagok ismertségét kihasználva akar repülőrajtot venni és felépíteni akár nulláról saját többszázezres YouTube csatornáját, szeptember 5-ig nevezhet a Ki Mit Tube-ra.

„A Ki Mit Tube remek lehetőség arra, hogy bárki bemutathassa a világnak, hogy ő mit és hogyan csinál! A majd mindenkinél megtalálható okostelefonok kiváló eszközök az anyagok rögzítésére, a Vodafone szélessávú mobilinternet hálózata pedig mindenkinek lehetővé teszi, hogy akár nyaralás, vagy kirándulás közben is elkészítse és feltöltse a saját videóját, amit akár nézők milliói is megtekinthetnek a világ legnagyobb színpadán, a YouTube-on” – mondta el Baráth Péter, a Vodafone Magyarország márkakommunikációs igazgatója.
(BrandTrend)