Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Superbrands-díjas a Kossuth és a Petőfi rádió, azt ezt tanúsító oklevelet szerdán vehette át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. rádiós médiaszolgáltatásért felelős igazgatója Budapesten. Galambos István az eseményen elmondta: a magyar hallgatók egyharmada követi rendszeresen figyelemmel a közmédia rádióadásait, zömük pedig a két, most elismert csatornát választja.

Nagyon örülünk a díjnak, amely valamennyi kolléga teljesítményének szól – tette hozzá az igazgató, megemlítve, hogy a két rádió már 2012-ben is elnyerte ezt az elismerést.

A Brand Council független szervezet 1995-ben Nagy-Britanniában elindított, ma már közel 90 országban kiosztott elismerése azon márkák előtt tiszteleg, amelyek kiemelkedő sikereket értek el, illetve e kivételes eredmények fenntartását biztosítják.

Otto Krisztina, a Superbrands képviselője az eseményen elmondta: a közel 200 kategóriában kiosztott elismerésért évente 800 márka verseng, amelyet a szakmai zsűri és egy fogyasztói kutatás alapján választanak ki. Ezek közül – ismertségüket és kedveltségüket felmérő kutatás alapján – 350-et díjaznak.
(MTI – BrandTrend)