Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A Central Médiacsoport Zrt. a már meglévő stratégiai partnerséget továbbfejlesztve a jövőben közös vállalkozásban üzemelteti tovább a Foglaljorvost.hu weboldalt az alapító tulajdonossal, Straub Fannival.

A médiavállalat a szintén a Central csoporthoz tartozó Conor Seed Capital Kockázati Tőkealappal közösen szerzett többségi tulajdonrészt a társaságban, így Magyarország leglátogatottabb egészségügyi portálja, a HáziPatika.com és Babaszoba.hu mellett a Nők Lapja Egészség, a Wellness és a Kismama magazinok kiadójaként tovább erősíti portfólióját az egészségügy és életmód területen.

„A Házipatika.com-mal évek óta dolgozunk a betegek és az orvosok korszerű tájékoztatásán, aminek egyre fontosabb része az orvos – beteg találkozások megszervezése és a szükséges információk összegyűjtése is. Épp ezért választottuk stratégiai partnerünknek a Foglaljorvost.hu-t a tavalyi évben, s most még szorosabbra fűzzük az együttműködést a közös vállalkozás révén. Megváltoztatjuk az orvoshoz járást – jobb lesz a betegeknek és a praxisoknak is!”- nyilatkozta Dunai András digitálisüzletág-igazgató.

„Anyukaként tapasztalatból tudom, hogy az egészségügy bizalmi kérdés; magam is rendszeres tesztelője vagyok a honlapnak, hisz rendkívül fontos számunkra, hogy csak valós orvosi és rendelői adatok, illetve kizárólag hiteles betegvélemények kerüljenek fel az oldalra. A mostani tőkebevonás és erős szakmai háttér hasznos fejlesztéseket és gyors terjeszkedést tesz lehetővé, ami a felhasználók számára még könnyebbé teszi majd a megfelelő orvos megtalálását és az időpont-előjegyzést, valamint orvos partnereinknek is nyugodt hátteret biztosít a rendeléshez” – tette hozzá Straub Fanni, az oldal alapítója, aki egyben az új Foglaljorvost Online Kft. ügyvezető igazgatója is.

A termékmenedzser Csuppor Krisztián lesz, aki korábban 5 éven keresztül dolgozott az Allegro Group HU Kft.-nél projekt, később pedig termékfejlesztési vezetőként. Az idei év elejétől a Hír24 portfólió fejlesztéseit koordinálta a Central Médiacsoportnál.
(BrandTrend)