Kategória: Képes hír és Média.

Az elit világmárka magyar változata 30-40 százalékban hazai tartalmat kínál majd, célja pedig, hogy a Hello! nemzetközi szinten elfogadott hagyományai mentén mutassák meg a magyar sztárvilág társasági és üzleti élet színe javát.

hello party_02

A Magyarországra akkreditált spanyol nagykövet, José Ángel López Jorrín ünnepélyes keretek között adta át az első számot a címlapon szereplő Vajna házaspárnak. A Kiscelli Múzeumban megtartott nyitógálán a hazai sztárvilág legjelesebb képviselői mellett az üzleti élet több száz kiválósága is megjelent.

hello party_1

Díszvendégként köszöntötték az egykori magyar királyi család képviseletében Habsburg György főherceget, az utolsó trónörökös fiát. Az apropót az adta, hogy a főherceg Zsófia nevű lányának keresztszülei a volt spanyol király, János Károly, illetve felesége, Zsófia.

hello party_03

A lap első hirdetői máris felismerték, hogy a HELLO! klasszikus, mégis modernül elegáns, a sztenderdeket gondosan betartó nemzetközi brand. Világszerte azonosan magas színvonalat képvisel. Garantált minősége a valóban fizetőképes célcsoporthoz juttatja el az üzenetet. A HELLO! presztízst jelent a sztároknak, az olvasóknak és a hirdetőknek egyaránt. Az eredetileg spanyol világlap, az ¡HOLA! több mint 71 éve számít a műfaj etalonjának.

hello party_04

A Nagy-Britanniában is műfajteremtő HELLO! a magyar kiadással együtt már 11 nyelven hozzáférhető. A magazint 20 millió ember olvassa hetente. A havonta megjelenő magazinnal egy igényes, műfajában egyedülálló lappal bővül a magyar lappiac.
(BrandTrend)