Kategória: Hír és Média.

Kiemelt figyelmet fordít a TV2 Csoport a nőkkel szembeni erőszak elleni küzdelemre. Májusban a cégcsoport aktuális műsorai, a Mokka, az Aktív, a Tények, a Tények Este és a FEM3 Café hangsúlyosan foglalkoznak a nők elleni erőszak problémájával, melynek keretében számos interjú, beszélgetés, riport készül majd a témában. A TV2 Csoport az érintett szervezetek, egyesületek és szakértők bevonásával segít felhívni a figyelmet erre a társadalmi problémára, ismertetve az érintett nők jogait és a segítségnyújtási lehetőségeket.

A májusi infotainment kampányt követően a témával foglalkozó szpot kampány is képernyőre kerül. Ezt a TV2 Csoport egy, a problémával foglalkozó társadalmi szervezet bevonásával készíti el.

A TV2 Csoport egyúttal csatlakozott az Országos Kríziskezelő Információs Szolgálat kezdeményezéséhez, melynek értelmében a médiavállalat a témával kapcsolatos jövőbeni híradások, riportok, beszélgetések képernyőre tűzésekor és azok internetes felületén történő közlése esetén fel fogja tüntetni a Kríziskezelő elérhetőségét. Mindezek mellett a TV2 Csoport májusban minden érintett dolgozójának edukációs workshopot szervez.
(BrandTrend)