Kategória: Hír és Kutatás.

Admin kategória: Hír.

A Szexrandi.hu saját kutatása természetesen nem reprezentálja a teljes magyar lakosságot, hiszen a felmérésben kizárólag az egyébként is szexpartnert keresők szerepelnek.

A felmérésben résztvevőknek életük során húsz szexpartner jutott átlagosan. Ez a szám egyébként a fővárosban másfélszerese a vidékinek, Budapesten tehát a nagyobb változatosság jellemzi a helyiek nemi életét. A nők az átlagnál elégedettebbek nemi életükkel. A férfiak, valamint a harmincas és a hatvan feletti korosztály van a legkevésbé megelégedve, ha a szexuális életét veszi górcső alá.

A férfiak fele, a nők harmada naponta, de legalább hetente egyszer-kétszer néz pornót az interneten. Ezzel szemben minden hatodik férfi, valamint harmadik nő a saját bevallása szerint nagyon-nagyon ritkán vagy szinte sosem néz semmiféle pornográf videót az interneten. A leggyakrabban pornóvideót néző internetezők vidéken laknak, és a hatvan felettiek csaknem a fele néz rendszeresen pornót.

A jelenlegi járványhelyzet hatására a Szexrandi.hu felmérésében résztvevők harmada állította azt, hogy napjainkban jóval több szexvideót néz, mint tette azt korábban.

A nők jóval nagyobb arányban állították azt, hogy partnerükkel közösen szexvideóznak és előjátékként tekintenek a pornóra, valamint hogy segít nekik „hangulatba jönni” az együttlét előtt. A férfiaknál jóval egyszerűbb indokok vannak: ez pedig a megszokás. Ami közös: minden harmadik válaszadó nemtől függetlenül rendszeresen önkielégít az online pornóra.