Kategória: Képes hír és Kutatás.

Admin kategória: Képes hír.

Rengeteg SSC és egyéb nagy cég küzd a munkaerőhiánnyal. A HR osztályok és recruiterek nap mint nap megtapasztalják, hogy a tehetségek bevonzása, majd később megtartása egy igazán nagy kihívás. A mai magyar munkaerőpiacon bizony kemény harcok folynak a legjobb szakemberek, és a frissen végzett, nyelveket beszélő fiatalok megszerzéséért. A folyamatnak pedig egy kiemelkedően fontos része az iroda, vagyis az office branding.

Azonban lehet, hogy ahelyett, hogy sötétben tapogatóznánk a csocsóasztal utáni dimenzióban itt az ideje, hogy fényt derítsünk rá, vajon mi motiválja az iroda emberét. Valós problémákra szeretnénk választ adni, és ennek pedig nincs jobb módja, mint megkérdezni az érintetteket. „A Te irodád!” kezdeményezésnek pedig éppen ez a célja – írják.

A kérdőív kitöltésére egy kis játék ösztönzi a célközönséget, a kitöltők között értékes ajándékok találnak gazdára, és egy szerencsés nyertes pedig egy valódi álomirodát kaphat az otthonába, gombnyomásra emelhető asztallal és ergonomikus székkel.

A kampány zárásaként az eredmények természetesen publikálásra is kerülnek, méghozzá az SSC Heroes szervezésében megvalósuló Next Generation Shared Services Day keretein belül.