Kategória: Képes hír és Kutatás.

Admin kategória: Képes hír.

Mitől férfi a férfi, és mitől nő a nő? Mit keres a nő, és mit utál a férfi? A Lovebox friss kutatásából kiderült, hogy az intelligens, humoros, fúrni és faragni tudó férfiak viszik a prímet a nők körében, míg a férfiak a humoros, őszinte és szexi nőkért vannak oda. Persze az sem hátrány, ha jól főz valaki. A többség úgy látja, hogy már nincsenek hagyományos nemi szerepek, de a megkérdezettek fele mégis úgy gondolja, hogy az anyagi biztonságot a férfinak kell megteremtenie. Mindeközben a nők a teszetosza pasiktól mennek a falnak, a férfiak pedig a féltékenykedésre és a Mi a baj? Semmi.-re ugranak. Íme a részletek, ha még több érdekességre vagy kíváncsi!

A felmérés szerint az érzékeny, humoros, de egyben fúrni, faragni tudó és határozott férfiak vannak előnyben. Természetesen jól jön az is, ha valaki tud bánni a pénzzel, és a művelt védelmező típusnak is nyert ügye van. Közel tízből négyen viszont úgy vélik, hogy a méret a lényeg, minden harmadik nő pedig azt tartja elengedhetetlennek, hogy a férfi cipelje helyette a bevásárlótáskákat. A gurulós bőrönd tehát már nem a legtrendibb útitárs. Mindeközben az, hogy egy férfi szeresse a sört vagy az anyós(jelöltet) csak minden 10. nőnek fontos.

lovebox-infografika-mi-kell-a-nonek

A férfiak 43%-a döntő érvnek tartja, ha egy nő szereti a szexi fehérneműket, és minden harmadik pasinak lényeges szempont, hogy a társa számára a család és a gyerek legyen az első, illetve a legváratlanabb pillanatban is meg tudja lepni, és természetesen hogy vasalni is tudjon. De mi kell még? Egy nő, ha független, önálló és intelligens csak még vonzóbb (70%), és egyenesen szexi, ha érdeklik a motorok és az autók.

lovebox-infografika-mi-kell-a-ferfinak

A felmérés szerint a hölgyek több mint fele (56%) azokat a pasikat sem kedveli, akik úgy gondolják, hogy mindent jobban tudnak náluk. Viszont csak közel minden negyedik nő utálja, ha egy férfi állandóan meccset néz a tévében, vagy ha a párja megbámul egy másik nőt, miközben vele van. De talán a férfiak már olyan furfangosak, hogy a nők többsége észre sem veszi ezt.

A pasik harmada azon is kiborul, ha egy nő mindig mindenhonnan elkésik, vagy mindig kell neki egy újabb cipő, ruha, netalántán táska. Viszont tízből csak egy férfinak böki a csőrét, ha egy nő nem akar fizetni egy randin. A lovagiasság tehát még manapság is népszerű.

A megkérdezettek többsége szerint nincsenek már hagyományos nemi szerepek, ám a Lovebox felmérése szerint minden második férfi és nő is úgy gondolja, hogy az anyagi biztonságot a férfinak kell megteremtenie.
(BrandTrend)