Kategória: Kutatás.

A szex oldalak látogatóit nemcsak az autók érdeklik kiemelkedően, hanem igazi macsók: magasabb arányban rendelkeznek motorral, sőt a magyar átlagnál magasabb arányban van otthonukban szolárium.

Vajon akik rendszeresen sportolnak, sportoldalakat látogatnak leggyakrabban? A rendszeresen sportolók jellemzően 15-29 éves férfiak, akik gyakrabban fordulnak meg erotikus oldalakon, mint sport site-okon, az átlagnál többet kattintanak autós tartalmú oldalakra is, de az érdekli legkevésbé őket a három közül.

Ha a különböző sportot űzőket külön-külön vizsgáljuk, akkor a következő eltéréseket figyelhetjük meg: leginkább a labdarúgók néznek erotikus tartalmakat, őket követik a testépítők majd a kosárlabdázók.

Akik szoktak sporteseményekre járni, azok is nagy számban érhetők el erotikus oldalakon keresztül, érdekes módon többet látogatják a felnőtt tartalmakat, mint a sportoldalakat, annak ellenére, hogy esetükben feltételezhető lenne, hogyha olyannyira aktívan érdeklődnek a sportok után, hogy akár meccsekre, versenyekre is ellátogatnak, akkor figyelemmel kísérik a szinte azonnal frissülő online sajtót is.  
(BrandTrend)