Kategória: Képes hír és Konferencia.

Admin kategória: Képes hír.

A Romániai  Magyar Üzleti Egyesület idén a marketing témájának körbejárását tűzte ki célul. Mint írják, az üzleti kapcsolatok kialakítása és ápolása mellett szakmailag is lehet majd fejlődni.

Mikor?

  1. szeptember 20-21-én.

Szeptember 20-án üzletember találkozó, ahol kötetlen formában találhatnak új üzleti partnerekre és ápolhatják a már meglévő kapcsolataikat.

Szeptember 21-én, a szakmai napon marketing hitvallások és stratégiák, innovációs bakik és a krizis kommunikáció is teritékre kerül!

Részletes program: RMÜE Marketing villanások- program

Hol?

Kolozsváron:

  • Üzletember találkozó- Crush Wine Bar (cím: Victor Deleu utca, 1 sz., Kolozsvár)
  • Gazdasági konferencia- Marketing villanások- Golden Tulip Ana Dome Hotel**** (cím: Observatorului utca, 129 sz., Kolozsvár)

image001

Kivel?

Az RMÜE társszervezői: Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozata és az RMKT Kolozsvár.

A szervezők képviselői mellett az eseményen részt vesznek romániai magyar vállalkozók, gazdasági szakemberek, valamint más nemzetközi kamarák és egyesületek tagjai is.

Az esemény több nyelven (hu, en) zajlik szinkrontolmács segítségével.

Hogyan lehet része az eseménynek?

Az esemény előzetes regisztrációhoz és a részvételi díj kifizetéséhez kötött.

Jelentkezni az alábbi linken elérhető regisztrációs űrlap segítségével lehet szeptember 17-ig: https://goo.gl/forms/1xZCMcVGHpcUYYv83
(BrandTrend)