Kategória: Hír és Konferencia.

Admin kategória: Hír.

Hogyan térhetünk rá a a bevételnövelés gyorsítópályájára? Ennek háttere derül ki november 17-én, a Zara Hotelben lévő tréningen, ahol sikeres üzletemberek avatnak be saját sikerük titkaiba.

„Mi a titka a több és gyorsabb bevételnek? Mit kell tenned érte? És ami ettől is fontosabb: Mit kell azonnal abbahagynod, ami miatt elúszik most a profitod?” – foglalja össze Illés Gabriella a tréning lényegét. Mint elmondta, más tréningekkel szemben itt nem csak az elmélet hangzik el arról, hogy hogyan kell céget építeni, hanem gyakorlatban alkalmazott módszereket ismerhetünk meg, amik beváltak és beválnak.

Az előadók már számos ilyen helyzettel megbirkóztak, a tréningen csupán csak egyetlen tanácsadó ad elő, a többiek mind olyan vállalkozók, akik a saját bőrüket vitték vásárra, miközben megtanulták, mi az ami működik.

Illés Gabriella nevéhez többek között olyan műsorok fűződtek korábban, mint A Nagy Duett vagy a Megasztár, később Molcsányi Györggyel közösen két év alatt négy, százmilliós volumenű projektet hoztak tető alá.

Byssz Róbert jelenleg a Philips csúcstrénere, 8000 értékesítőt fejleszt, növelve a vállalat évi 3700 milliárd forintos bevételét. Braskó Csaba írt bestseller könyvet, szervezett sokszáz fős rendezvényeket, Szemléletfejlesztés weboldalán pedig jelenleg több, mint 180000 ember olvassa heti szinten az emberi gondolkodásról szóló írásait. A tréning előadója még Pintér Katalin, a Gerbeaud-ház tulajdonosa, ügyvezetője. Övék a legendás Gerbeaud Budapest belvárosában, a 2011 óta Michelin-csillagos Onyx Étterem és a budai Émile Étterem is.
(BrandTrend)