Kategória: Kiemelt 3 és Média.

Admin kategória: Kiemelt3.

A tavalyi év sikerén felbuzdulva a MediaMarkt idén is elindította fotópályázatát. A Magyar Fotográfia Napja alkalmából szervezett versenyen a jelentkezők három kategóriában mérethették meg magukat, a szervezők portré, városi életkép és természet kategóriában várták a pályamunkákat.

A tavalyi versenyhez képest több mint ötszázzal többen jelentkeztek, az összes beérkezett pályamunka száma pedig meghaladta a tizenhétezret. A legjobb munkák kiválogatására a hazai fotográfusszakma jeles képviselőit kérte fel a MediaMarkt, köztük Horváth Imrét, a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége (MAFOSZ) elnökét. Az 1,2 millió forint összdíjazású pályázaton három kategóriában hirdettek győzteseket.

United Colors of Balaton

Természet kategóriában az első helyet Orbán Péter United Colors of Balaton című képe nyerte, a második helyezést Berend Zsolt Reggeli séta című fotója, a harmadikat pedig Takács János Egyedül című alkotása szerezte meg.

A Városi életkép kategóriában Kardos Ildikó Záróra után című képe diadalmaskodott, a második Bolvári Ildikó-Csilla Négykeréken című fotója lett, míg a harmadik Komjáti Jordán munkája lett Nagytakarítás címmel.

Madame Noire

Portré kategóriában a zsűri Rácz Krisztina Madame Noire című munkáját találta legjobbnak, másodikként Szabó Ferenc Utolsó remete No15 c. képe, harmadikként pedig Kelemen Sándor Asim című fotója végzett. A MediaMarkt emellett 150.000 forint összértékben különdíjjal jutalmazza azon fotók készítőit, amelyeket a zsűri kiállításra alkalmasnak talált.

A legjobb fotókat a Westend City Centerben rendezett kiállításon is megtekinthetik az érdeklődők.

Kerekes Viktor, a MediaMarkt fotó termékmenedzsere elmondta: „A MediaMarkt, ma már mind hobbi, mind pedig professzionális felhasználásra is széles eszközpalettát kínál, azonban, hogy ezek közül melyik készüléket érdemes megvenni, abban szaktanácsadóink készséggel segítenek az áruházainkban. Célunk, hogy mindenki megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb készüléket, a számára lehető legjobb áron.”
(BrandTrend)