Kategória: Márkás Kerekasztal.
Admin kategória: Márkás beszélgetések - kerekasztal.

A beszélgetés ITT hallgatható meg!

 

Résztvevők:

Sós B. Péter – Népszabadság online rovatvezető
“Mivel az emberek figyelméért folyik a harc, ezért teljesen mindegy, hogy mely csatornán jut el az emberekhez az a bizonyos tartalom, ami drága pénzen megtermelődött. Ezért valóban mi is egy integrált szerkesztőséget építünk arra, hogy bármilyen csatornára tartalmat tudjunk termelni. Szerintem az online-ban van csak igazán pontos lehetőség arra, hogy jól célzottan lehessen hirdetni.”

Mucsi Csaba – MTV újmédia főszerkesztő
“Kutya kötelességünk az, hogy minél több felhasználóhoz eljuttassuk a tartalmat. Azt a tartalmat, amit a Magyar Televízió készít. Nem feltétlenül úgy, hogy magáért a tartalomért fizetni kell, és nem feltétlenül úgy, hogy más keressen ezen.”

Fekete Attila – TV2 digitális média igazgató
“Már nem televíziónak kell lenni, televíziós vállalkozásnak, hanem média vállalkozásnak, ami tartalmat állít elő és a lehető legtöbb felületen megpróbálja eljuttatni azt a fogyasztóknak. Legyenek azok nézők, hallgatók vagy internet használók. Azért nálunk hangsúlyosabban jelenik meg az, hogy pénzt is kell termelni. A mi tulajdonosunk nem fog pénzt ölni abba, hogy tartalmat gyártson úgy, hogy az veszteséges.”

Pintér Róbert – Szonda-Ipsos online stratégiai igazgató
“Képzeljük el, hogy elmegyünk az újságárushoz, és ott bármilyen újságot ingyen megkapunk, viszont fizetni kell azért, hogy a járdát használjuk.”

Moderátor: Kőszegi András – BrandTrend Kommunikáció

Rendszeres látógatónk, hallgatónk: Győrfi Pál OMSZ

Rendszeres látógatónk, hallgatónk: Győrfi Pál OMSZ

kerekasztal coke

kerekasztal coke

kerekasztal merci

kerekasztal merci