Kategória: Márkás Kerekasztal.
Admin kategória: Márkás beszélgetések - kerekasztal.

Barna Tamás – BrandFestival, BrandFestival Digital
“Én hiszek a versenyben, mi magunk is a saját rendezvényünket arra alapoztuk, hogy láttuk más rendezvényeknek a gyengeségeit és azokra megpróbáltunk választ adni. Ahhoz, hogy versenyezzél, ahhoz nagyon kell hinned a saját termékedben”
Csermely Ákos – Media Hungary, Internet Hungary, Kamera Hungária
“A foci, az ingatlanközvetítés, a reklám, és a rendezvényszervezés azok a szakmák amelyekhez mindenki ért. Pedig ez tévedés. A piac azonban itt is mindent eldönt. A rövid és hosszú távú gondolkodás és szemlélet “eredménye” mindig megmutatkozik.”
Iglódi Csaba – Magyar Fogyasztó, Magyar Fogyasztó 50
Nem azzal van a baj, ha valaki hiteles, nívós konferenciát szervez, jó tartalommal, jó helyen professzionálisan, hanem azzal a nagyon nagy réteggel, aki nem így csinálja és megöli a piacot.”
Nagy Bálint – Magyar Reklámszövetség
“Semmi más nem történt az elmúlt években, minthogy itt is piac lett és ugyanazok a jelenségek ütötték fel a fejüket, mint bármely termék piacon. Kicsit ölik egymást a konkurensek.”
Molnár Rita – web 2.0 Symposium
“Valóban sokkal kényelmesebb volt konferenciát szervezni tíz évvel ezelőtt. Ami engem zavar, ha mi meghirdetünk egy rendezvényt, és előtte egy-két héttel egy 70-80 %-ban azonos tematikával szintén születik egy másik konferencia.”

A teljes beszélgetés itt meghallgatható!

 

Csermely Ákos, Iglódi Csaba, Molnár Rita

Csermely Ákos, Iglódi Csaba, Molnár Rita

Barna Tamás, Nagy Bálint

Barna Tamás, Nagy Bálint

Moderátor: Kőszegi András- BrandTrend Kommunikáció