Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Áprilisban tíz új Barbie csatlakozik a sokszínű Fashionista divatbabák sorozatához megújult, újra felhasználható csomagolásban: egy lófarkas baba, egy afroamerikai baba extrém, kék színű rúzzsal, egy ázsiai baba trendi sportcipőben, egy teltkarcsú baba narancssárga, illetve halvány levendula frizurával, egy alacsonyabb testalkatú Barbie sokszínű ruhában, valamint egy leopárdmintás szoknyájú, áttetsző csizmás Barbie. A kollekció darabjai divatos ruhákban és különféle kiegészítőkkel érkeznek.

Barbie_Fashionistas_2

A csomagolás újrafelhasználható, így nem kell a kukába kerülnie: jól elférnek benne a Barbie cipők, ruhák, kiegészítők és persze a saját kincsek, a rajzok, a hajcsatok vagy a matricák is. A cipzáras tasakban a gyártó egy a babáról készült illusztrációt is elhelyezett.

Barbie_Fashionistas_3

„A Barbie Fashionista kollekciója nemcsak a márka legváltozatosabb, hanem a legújítóbb sorozata is. Az új babák újrafelhasználható dobozával szeretnénk minimalizálni a hulladékot és arra buzdítani a gyerekeket, hogy legyenek kreatívak, a zero waste jegyében adjanak új funkciót a baba csomagolásának is” – mondta Török Kata, a Mattel magyarországi brand managere.