Kategória: Desztináció branding és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Budapest szívében, csupán néhány sarokra az Andrássy úttól nyitott meg a Sessions. A 82 vendég befogadására alkalmas étterem laza és barátságos hangulata többek között a leghíresebb európai butikhotelek tervezője, a spanyol Lazaro Rosa-Violán dizájnstudió egyedi tervezésének is köszönhető. Az elegáns, könnyed belső tér mellett, a Hard Rock hotelek sztenderdjeinek megfelelően, szakértők által kiválasztott zenelisták, DJ szettek és élőzenei műsorok segítenek majd kikapcsolódni a vacsorázni vágyóknak.

Nagy örömünkre szolgál bemutatni a Hard Rock Hotel Budapest különleges éttermét. A Sessions teljesen beleillik a belváros hangulatába, egyedi menüjével, meghatározó koktélkülönlegességeivel és élőzenés produkciókkal illeszkedik a budapestiek igényeihez” – mondta el Tóth-Harsányi Kornél, a Hard Rock Hotel Budapest szállodaigazgatója.

sessions_etterem_render

A legújabb nemzetközi gasztronómiai irányzatok szellemében és minőségi hazai hozzávalók felhasználásával tervezte meg a Sessions ételkínálatát Lipták Tamás executive séf és Sziszik István sous séf. A páros közös szakmai múltja 15 évre tekint vissza, Michelin-csillagos és díjnyertes éttermekben sajátították el a szakmát, dolgoztak Dániában és az Egyesült Királyságban is. A Sessions híres magyar személyiségek előtt tisztelgő koktéljai a díjnyertes mixológus nagyágyú, George Valdez ötletei nyomán készülnek, aki a Dominikai Köztársaságból érkezett.

Az egyik fontos célunk, hogy koktéljaink tükrözzék a magyar ízeket, így több helyi hozzávalót is felhasználunk. Nemcsak pálinkát és borokat, de a levendula és a paprika is megtalálható többek között az italokban” – árulta el a mixológus. A koktélok mellett több mint 90 hazai és nemzetközi borfajtát tartalmazó kínálat várja a vendégeket.