Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Az Útkeresés Segítő Szolgálat közreműködésével a cég általános iskolás diákoknak adományozott notebookot, lehetővé téve számukra az otthoni tanulást.

“Tisztában vagyunk vele, hogy az új típusú koronavírus mennyi váratlan megpróbáltatás elé állítja a magyar családokat. Tekintve, hogy a távoktatásban való részvétel sajnos nem mindenki számára megoldott, a Hankook felelős nagyvállalatként kötelességének érzi, hogy segítsen a rászoruló családok gyermekein. Örömünkre szolgál, hogy egy terhet levehettünk a szülők válláról” – fogalmazott Hwang Seong Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

20200430_Hankook_Notebook_adomanyozas_raszorulo_gyermekeknek_II

A családsegítő szolgálat mintegy hatvan olyan családdal vette fel a kapcsolatot, ahol bár az internetkapcsolat elérhető, digitális eszköz hiányában a gyermekek nem tudnak részt venni a március 13-án elrendelt távoktatásban. “Egyre több megkeresést kapunk az iskoláktól azzal, hogy nagyon sok diák nem tud otthonról tanulni, mert nincs megfelelő eszköze hozzá. A legtöbb családban csak okostelefon van, ami házifeladat készítésére nem alkalmas. Épp ezért nagyon örültünk a Hankook felajánlásának, hiszen így hatvan családban teszik lehetővé a távoktatást” – mondta Kissné Fekete Éva, az Útkeresés Segítő Szolgálat intézményvezetője.