Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A Vodafone Magyarország támogató kezdeményezéseivel a koronavírus miatt kialakult helyzetben szeretné segíteni kisvállalati ügyfeleit. A következő három hónapra az ügyfelek extra 15GB adatkeretet igényelhetnek minden hangalapú mobil előfizetésekre 5GB-os ciklusokban. A kedvezmény telefonon vagy a kiemelt ügyfélszolgálatokon keresztül leadott megrendeléseket követően aktiválódik. Az internetopciókhoz tartozó másodlagos kártyákra a kiegészítő adat automatikusan érvényesül.

A Vodafone Magyarország vállalati ügyfelei a jelenleg aktívnál nagyobb internetopcióra válthatnak hűségszerződés aláírása nélkül. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek bármikor lemondhatják a magasabb adatopciót és ebben az esetben az eredeti adatmennyiség és hűségidő lesz számukra visszaállítva – mindez természetesen kötbérmentesen. A magasabb csomagokat telefonon, illetve kiemelt ügyfélszolgálatokon keresztül aktiválhatják az ügyfelek.

Az otthoni munkavégzés miatt megnövekedett adathasználatra reagálva a szolgáltató lehetőséget biztosít a sávszélesség soron kívüli bővítésére a meglevő bérelt vonali szolgáltatások esetében. A vállalati ügyfelek az ügyfélmenedzsereken keresztül igényelhetik ezt a szolgáltatást.

Az egyedi megoldások és kedvezmények mellett a Vodafone Magyarország több, vállalati szolgáltatása segíti a távoli munkavégzést. A Vodafone Iroda szolgáltatás például a központi telefonszámra érkező hívásokat automatikusan átirányítja az otthon lévő kollégák mobiljára. A WebSMS gyors és csoportos SMS üzenetküldést tesz lehetővé az alkalmazottaknak és ügyfeleknek egyaránt. Az Office 365 szolgáltatás szintén nagyon hasznos a távoli munkavégzés alatt, hiszen segítségével mobilizált iroda, virtuális meetingek és felhő alapú dokumentumkezelés valósulhat meg.

A koronavírus miatt kialakult helyzetben, a Vodafone Magyarország könnyített megrendelési és szerződéses eljárásokat biztosít minden ügyfél számára, így szinte minden esetben van lehetőség a telefonos tárgyalásra és elektronikus szerződéskötésre, mindezek mellett pedig a vállalat örömmel osztja meg saját működéséből származó gyakorlati tapasztalatait a helyzet kezelését illetően a cégekkel.

A Vodafone Magyarország az összes ügyfele számára adatforgalom-mentessé tette a távoktatáshoz kapcsolódó oldalak használatát a tanév végéig. Az érintett oldalak listája itt érhető el. A szolgáltató emellett elérhetővé tette a Vodafone Digitális Tanterem Programjához kapcsolódó tartalmakat is, ahol modern, XXI. századi digitális oktatási módszer segíti a tananyag könnyebb megértését. A távoktatáshoz kapcsolódó kedvezmények minden ügyfél számára automatikus aktiválásra kerültek.