Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége tagjainak szavazatai alapján a Mercure Budapest Koronának ítélte a 2019 legjobb szállodájának járó díjat, amelyet január 28-án, a székesfehérvári Hotel Magyar Királyban rendezett est keretében adtak át.

„Áprilisra teljesen megújuló hotelünkben – az ALL Accor Live Limitless új, integrált, globális hűségprogramjának és megközelítésének megfelelően – különleges pillanatokat és élményeket kínálunk vendégeinknek, függetlenül attól, hogy dolgozni, élni, vagy kikapcsolódni szeretnének – mondta Kollin Gergely, a Mercure Budapest Korona igazgatója. – Nagy örömünkre szolgál, hogy egy olyan rangos szakmai szervezet, mint a Magyar Utazási Irodák Szövetsége a megtisztelő Év Szállodája címmel ismerte el eddigi munkánkat.” 

accor

A hotelben működik Magyarország és Közép-Európa legnagyobb Winestone étterme. Az Accor szállodacsoport saját étteremkoncepciója középpontjában a helyi bor- és ételkülönlegességek állnak.

„Az Accor 2019-ben is szilárd teljesítményt nyújtott: első féléves eredményünk (EBITDA) 5,1%-kal, harmadik negyedéves bevételünk pedig 10.9%-kal emelkedett, így a teljes 2019-re is stabil növekedésre számítunk. Magyarország fontos piac számunkra, így továbbra is kiemelten összpontosítunk portfóliónk fejlesztésére. Megtisztelő és inspiráló számunkra a mostani különleges elismerés”  – mondta Sabina Bartyzel, az Accor Magyarországért, Csehországért és Szlovákiáért felelős  operatív vezetője.