Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A PPH Media Kiadó égisze alatt a Pont Itt gasztro/szállás/utazás szakmai magazin idén is meghirdette a Gastro&Hotel Design Award szakmai díját, amelyre hatvan pályamunka érkezett.

A shortlistre került finalisták között volt, amely az előremutató megoldásokat, mások a múlt emlékeinek értő kezelését tekintették vezérelvnek, de egyaránt igaz volt rájuk, hogy valami újat, meghatározót, egyedit alkottak.

2019-ben a Danubius Hotels három pályázata került a legjobbak közé, a Danubius Hotel Helia és a Hilton Budapest szállodák képviseletében. Szoros versenyben a zsűri döntése nyomán a Danubius egy fődíjat, egy különdíjat és két döntős oklevelet vehetett át.

Az év HotelDesign kertje/terasza kategóriájának fődíjasa a Danubius Hotel Helia terasza lett. A Danubius kötelékébe tartozó Hilton Budapest pályázata, a „333”, a JAB – Legszebb vendégszoba különdíját nyerte el. A „333” a Hilton Budapest új szobaszámát takarja, amelyet a 11 új egység és egyben egy korábban a vendégek szeme elől elzárt terület megnyitása után ért el a szálloda. A dizájn, számos elismerés mellett, a London Design Award arany díját is elnyerte. A pályázat a különdíj mellett Az év HotelDesign vendégszobája kategóriában került a legjobbak közé és döntős oklevelet vehetett át. A Danubius Hotel Helia Az év GastroDesign étterme zárt vendégtér kategóriában indult a megújult Episode étterem dizájnjával és vehetett át döntős oklevelet. A szálloda a teljes konferencia szint, a lobby, és a Yellow Bistro & Bar komplex felújítását követően az étterem újjáépítésével tette teljessé a vendégtér látványvilágát. Az enteriőrt Nathalie Rottenburg tervezte. A Gastro&Hotel Design Award zsűri értékelte a fiatalos ötletet és az igényes megvalósítást.

DH_GastroDesignAward_s

A Danubius Hotel Helia nevében a díjat Varga Csaba szállodaigazgató a Hilton Budapest nevében Peter Knoll szállodaigazgató vették át. A szakemberek kiemelték, hogy ezek az elismerések újabb megerősítést jelentenek a vendégek visszajelzései mellett, ami azt mutatja, hogy a szálloda jó irányt talált befektetéseivel a vendégélmény erősítésére.