Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A Kapás utcában, a Rózsadomb lábánál fekvő lakóövezet egyik legmagasabb presztízsű környékén helyezkedik el a tavalyi évben átadott, díjnyertes épület. Bel-Budán a környék városszerkezetéből adódóan igen szűkös a lakóingatlan-fejlesztésre alkalmas területek kínálata. Ennek megfelelően az újépítésű projektek és lakások száma is minimális, ezért számít egyedülálló fejlesztésnek a Kapás 21. A prémiumkategóriás lakóházban több mint 6300 négyzetméteren alakítottak ki otthonokat. Az épület különlegessége a földszinti lakásokhoz tartozó saját kert, valamint a legfelső szintek panorámás ingatlanjainak AA+ besorolásnak megfelelő energiahatékonysága.

32264657147_1d6c9c3894_k

A FBIS Építészműterem által tervezett Kapás 21 lakásai nem csak értékálló, de kiemelten magas hozamú befektetést is jelentenek, tekintettel a beépíthető telkek szűkösségére és arra, hogy a kereslet az itt lévő lakásokra évtizedek óta változatlanul magas. Az elegáns budai környezet, a kiváló szolgáltatási és közlekedési ellátottság és a városközpont egyszerű elérhetősége népszerűvé teszi az ingatlant a bérlők körében is.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy ezt az egyedülálló fejlesztésünket komoly szakmai elismerés is övezi. A Kapás 21 lakásaira óriási igény mutatkozott, köszönhetően a páratlan lokációnak, az egyedi és környezetbarát megoldásoknak, valamint a Cordia által biztosított prémium minőségnek” – mondta Földi Tibor, a Cordia vezérigazgatója.

Az iroda.hu szervezésében megvalósuló az Év Irodája Díjátadó Gálán ismerték el a projektet az Év Lakóingatlan Fejlesztése 2018 kategóriában. Korábban a Kapás 21 a legjobb budai ingatlanfejlesztés díját is elnyerte a 100 lakásosnál kisebb beruházások körében a Portfolio Lakás 2017 Konferencia résztvevői és a portál olvasóinak voksai alapján.
(BrandTrend)